zondag 12 oktober 2014

In den beginne


Al jaren hebben we het erover. We zouden eens moeten gaan schrijven, jij en ik. Vandaag is het zover. Mijn zus Eddy en ik schrijven onze eerste column. We schrijven zo’n beetje om en om en in onze eigen stijl. Waar het over gaat? Over onszelf, de kinderen, werk, vrienden, relaties, wereld- en dorpsculturen en hoe we te midden van dit alles de dag doorkomen. En dan het liefst ook nog een beetje charmant. Vol in de make-up en op hakken, zo hoog als de dag in de week dit toelaat. Het oog wil immers ook wat!

Het leven is hilarisch, als je er zelf de lol van in kunt zien. Er is al zoveel ellende, dus van elke dag een feest proberen te maken, kan maar beter zo snel mogelijk je levensmotto worden. Spread the word!

Vandaar de titel. We nemen alles wat wij tuttig vinden, en vooral onszelf, op de hak. We laten ons inspireren door de drama van alledag voorzien van een flinke dosis zelfspot en cynisme. Onze verhalen zijn gebaseerd op ware gebeurtenissen die hier en daar worden aangepast en aangedikt. Als uiteindelijk geen hond dit leest, hebben we in ieder geval zelf een hoop lol!


Liefs, Jan

Geen opmerkingen: